instagram

jeg har da laget meg en instagram der jeg kommer til  å legge ut bilder. Mye enklere og raskere. Om du vil følge meg videre så følg med da vell ´´ekrephotography´´.  

Instagram

Prom 2014 + Selger ballkjolen min !

Forrige Torsdag hadde Hammer Skole Ball! Jeg og 7 andre jenter leide Limousine! Hummer H2. Finnes kun en av den i Norge, og det er norges største. var en helt fantastisk kveld med fantastiske mennesker. Har ett par bilder fra kvelden!
(meg)


(Fra venstre: Joakim, Lisa, Victor, Madelene, Kristian, Medina, Herman, Meg, Bendik, Ada, Eirik, Isabell, William, Sunniva, Dennis & Therese)


(Fra venstre: Madelene, Therese, Ada, Isabell, Medina, Meg & Sunniva)


(Fra venstre: Oliver, Helene, Herman, Madelene, Eirik & Kristian)


(intern spøk- vi tok en ´´Mona´´)


SELGER KJOLEN MIN!

  • Den er kjøpt på Diin, i Oslo for 4000;-
  • Selger den for 3500;-
  • Brukt kun 1 gang i 2 timer. 
  • Du trenger ikke underskjørt på den, fordi den har mange lag. 
  • Er korsett og har to forskjellige ryggplater til den, så den passer både str 36, 38 & 40.

Om du er interresert eller har noen spørsmål; ta kontakt på mail; marlenebergmo@hotmail.com
//Prisen kan diskuteres.

PHOTOGRAPHY BY MEHva synes du om bildene ?

New Photos!


Hello! jeg vet jeg ikke har lagt ut noe på kjempe lenge. har ikke tatt så mye bilder på ganske lenge faktisk. men tenkte jeg skulle legge ut noen bilder nå, som er tatt ganske nylig !

Hva synes du om bildene? 

-Marlene Bergmo 
raindrops !

blir kanskje litt mye dråpebilder, men jeg absolutt ELSKER slike bilder. 
Waterdrops-PHOTO

Hello! Det har vært utrolig lenge siden jeg har postet noe på denne bloggen, rett og slett fordi jeg ikke har tatt så mye bilder i det siste. Har ikke hatt inspirasjon til å ta bilder så har bare tatt bilder når folk har spurt om det. Men i dag har jeg prøvd meg litt på vanndråper igjen. Vet ikke helt hva jeg synes om disse bildene selv, men legger de ut her nå.Photoshoot-Henriette

har ikke lagt ut noe på lenge nå, men har vært ute nå å tatt noen bilder av henriette. hun ønsker seg jo stadig nytt profilbildet på facebook. hehe. er ikke en photoshoot egentlig, men skrev det.. legger ut noen her :) hun løfter litt på skulderene på noen av bildene fordi det var jo ganske kaldt for hun. hehe-Hva synes du om bildene?
-Hva har du gjort i dag?

Mbeek ♥

PHOTOS!

Hei hei! Har ikke tatt noe særlig bilder i det sisste, men her er 3 som jeg tok for noen uker siden.


(Vet, dette bilder er litt uklart.. men syntes det var litt kult)

-Hva har du gjort i dag? 
-Hva synes du om bildene? 

Mbeek♥

PHOTOS

 

Lenge siden jeg har lagt ut noen bilder nå. hehe. men men, her har dere noen bilder som jeg har tatt de siste dagene! -Hva har du gjort så langt i helga?
-Synes om bildene?

Mbeek♥ 

PHOTO-Autumn
-Hva synes du om bildene?
-Hva har du gjort i helga?

Mbeek 

Photoshoot- Mathias & Ruben

Hei dere ! Har vært ute i dag og tatt noen bilder av Ruben & Mathias fra klassen. Synes de ble ganske kule! Ellers har jeg og Henriette bare chilla i dag. Kommer noen bilder i morra, av Henriette. litt Anderledes bilder enn ellers, så ta en titt innom i morra!

Til Høyre: Ruben                                                                                                                                                      Til Venstre: Mathias


-Hva synes du om bildene?
-Hva har du gjort i dag?

Mbeek♥

Jeffrey C.

Jeg er med i en konkurranse på bloggen nycp. Der kan man vinne Jeffrey C. sko. Alt du trenger å gjøre er:
  1. Kommenter
  2. Del på facebook
  3. Hvis du har blogg så skriv om det fordi det kan være ett +

 Mbeek

 

Photoshoot-autumn

Hei hei! har vært ute å tatt noen ''høst'' bilder med Henriette akkurat nå. Noen av de ble ganske kule, synes jeg ihvertfall. Gjerne kommenter hva dere synes. Skal ta flere bilder etterhvert når bladene ogsånt er blitt mer fargerike og de har begynt å falle ned osv. Skal få tatt noen bilder ett eller annet sted i oslo seinere. Så gled dere !-Hva synes du om bildene?
-Hva har du gjort i dag?

Mbeek♥

Photoshoot - Skoleprosjekt !

Hei!

Snart en mnd siden forrige gang jeg la ut noe, beklager for det ! Var ute for noen uker siden og tok bilder med ada og isabell til ett sånt skoleprosjekt. tenkte jeg skulle legge ut noen av de :)


-Sorg-BarnemishandlingAlkohol og nikotin misbruk blant ungdommen i dag-At det er lov å ha en annen legning.

-Hva synes du om bildene?

Mbeek♥

8 katter!

Hei alle sammen! lenge siden jeg har lagt ut noen bilder nå. Har rett og slett glemt det helt. Men vi har fått 3 katter til siden sist. Så nå har vi 8 stk. fult hus! har tatt noen bilder av de 3 minste.-Hva synes du om bildene?

Mbeek♥

PHOTO-MACRO-Hva synes du om bildene?
Ny katt på 3-4 uker !

har fått enda en katt i dag. Den er 3-4 uker. For noen dager siden fikk vi en kattefamilie igjen på mor og 3 barn. Men moren går ikke overens med Min katt, Kjakan. Og Morra liker heller ikke den nye ungen, så vi må gi denne mat fra flaske. -Har du katt?
-Hva syntes du om katten?


PHOTO-Isabell

Sorry for null oppdatering i går. Glemte det helt. Var hos Bestefar i går og grilla med mamma, bestemor og isabell. Kjempe koselig. Jeg og Isabell hadde ikke så mye å gjøre etterhvert så vi tok noen bilder. Blir lagt ut nytt innlegg i kveld en eller annen gang, med flere bilder fra i går. Stay tuned.

Hva synes du om bildene?
Skal du noe spennende i dag?


PHOTO


Hei! I dag har jeg farta litt rundt med pappa og lillebror, og ryddet rommet. Skal ta meg en tur ut senere i kveld og ta noen bilder. Her har dere noen bilder jeg tok i Guddbrandsdalen.-Synes om bildene?

 

PHOTO - Pictures of Henriette

Hei folkens! Da har jeg kommet hjem igjen. eller jeg kom hjem rundt 4-5, men har spist middag, og pakket ut litt ogsånt. Har tatt en del bilder, men legger ut ett par jeg tok av Henriette i forrigårs.-Hva synes du om bildene?


PHOTO

hei alle sammen! I morgen drar jeg og henriette til Gudbransdalen(ellernoe). Skal være der i en uke sammen med mamma. Skal sove hos onkelen til mutter. Er ikke internett der, så blir ikke lagt ut noe før neste fredag. Ha en fortsatt fin ferie alle sammen! 

Hva skal du de siste ukene av sommerferien?
Synes om bildene?

Mbeek♥ 

PHOTO - RAINDROPS

Det har regnet i hele dag. Det er jo litt kjipt, men da har man en unnskyldning til å bare chille hjemme. Sto opp litt sent i dag, men har vært ute å tatt ett par bilder. Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om bildene?


M A C R O B I L D E R

La ikke ut noe i går pga var på norway cup hele dagen. Hadde ikke med kameraet. Men Prøvd meg på noen macro bilder igjen nå,  versegod!

 Er du med på Norway Cup? 
Hva synes du om bildene?

Photo Flowers

Hei alle sammen! Sto opp halv 10 idag, skulle egentlig være med å se på første kampen til Henriette, på norway cup, men ble hjemme. Siden det var så tidlig. Skal dra å se en av de andre istedenfor. Men siden jeg ble hjemme har jeg fått dusjet, gått med søppla, tatt oppvaskmaskina osv. skal brette tøy senere. så får tjent litt penger da. Slenger inn noen bilder jeg tok på hytta.

Hva synes du om bildene?
Skal du noe spesielt i dag?
Er du på Norway cup?

Mbeek♥ 

Photo

Hei dere! på hytta så prøvde jeg ut den nye linsa mi litt mer. Fikk ett bilde som ble litt stilig! Selv om fokuset ikke ble der jeg ville ha det, så gikk det greit. Dumt når vepsen flyr før du får ett perfekt bilde, men men. 

Hva synes du om bildet? 

Mbeek♥


Photoshoot- m/Ballonger

Da har jeg kommet hjem fra hytta. Har vært kjempe koselig! Tok noen bilder med masse ballonger, var litt vanskeligere enn vi trodde. Hadde ikke så mye ideer, men vi prøvde! Her er resultatet.
Modell: Henriette Wilhelmine Abrahamsrud. 

-Hva synes du om bildene?
-Noen ideer til Photoshoot?
Macro Bilde! Forsøk 1

har kjøpt meg macro linse nå, og har fått prøvd den ut. Ble ikke veldig fornøyd, siden jeg aldri har prøvd det før. Men legger ut ett bilde som ble litt kult. I morgen drar jeg forresten på hytta til Henriette. Mulig det blir nett, så da legger jeg ut bilder da. skal ta noen tøffe bilder med Henriette, har noen ideer ihvertefall. Wait and see.Hva synes du om bildet? 
Har du Macro linse?

Mbeek♥ 

Blogg vurderinger! meld deg på

følger trenden og slenger meg på. Skal nå ha bloggvurderinger. Alt du trenger å gjøre er å like dette innlegget, og kommentere at du er med. Jo fler som blir med, jo fler vurderer jeg. Mbeek♥

Rest in Peace everyone who died 22.07.2011

I dag er det 1 år siden tragedien skjedde.  Jeg har ikke tenkt til å skrive mye om dette, siden jeg har egentlig ikke ord for det som skjedde. Det er helt uvirkelig at dette faktisk har skjedd. Her. I Norge.  Dette er en dag som ingen kommer til å glemme. 22. Juli 2011 var dagen da 77 mennesker mistet sitt liv, dagen da mange venner og familier mistet noen de var glad i. Om en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi da kan vise sammen. Mine tanker går til venner og familer til offrene. Hvil i fred alle som døde 22 juli. Bilde fra Google.

Walking around at night :)

Istad når klokken var 22:00, bestemte jeg meg for å gå en liten tur ut med kameraet. Fikk tatt noen bilder. Ikke noen spesielle bilder akkurat men, legger de ut ihvertefall. På mandag eller tirsdag så skal jeg og mamma dra å kjøpe Macro linse! Så satser på noen fine bilder da. 

Prates! 

nytt design

da har jeg byttet design ! si gjerne ifra om du hva du synes? 
21.07.2012Fotograf: Melanie Bergmo Ekre

Black and white photos!

Hadde ikke så mye å gjøre istad så gikk ut en tur og tok noen bilder. Ble ikke veldig bra bilder, siden jeg har ikke så mye innspirasjon for tiden. Jeg og Henriette har noen super gode ideer, men hun kommer ikke hjem før onsdag. Så ikke neste uke, men uka etter det, kommer det til å komme noen flotte bilder! Satser ihvertefall på det. GLED DERE!

Ha en fortsatt fin ferie folkens! 

Mbeek♥

Bilder av pusekattene mine :)

Lenge siden nå! Har ikke tatt bilder på en stund, men fikk tatt noen i dag. kattene har blitt ganske store nå! neste uke blir alle utenom en gitt bort. Nemlig, fordi vi skal beholde den ene! Kjakan, han på første bilde!-Synes om bildene?

Mbeek♥

Photoshoot- Henriette-sommerbilder

Yo!  har vært ute å tatt noen bilder av henriette! Litt ''sommer bilder''. Hun ligger også forresten ute på ''norges peneste 97'er'' nå  ! Lik bildet hennes da vell! 
Trykk HERHERHERHERHER for å komme til linken. 

 Mbeek♥

the dark side of HenrietteMbeek<3

Summertime!

Nå er det snart sommerferie ! æ, skal bli så sykt chill. ikke skole !Q.Fler som gleder seg til sommerferie? 

MeowMbeek♥

Parkour. Oliver

Hey peeps! I dag har jeg vært med Oliver, therese også kom Henriette etterhvert. men uansett, vi har tatt noen bilder idag. Oliver driver med parkour, og han er faktisk ganske god ! 

ble litt ekstra bilder også! håper dere likte de.

Mbeek♣

Når det passer meg.

Hei alle sammen. Jeg vet jeg er dårlig til å legge ut bilder, men det er ikke alltid jeg husker på det. Så heretter kommer jeg til å legge ut bilder når det passer meg. 

2 av kattungene vi nå har, i morgen er de 3 uker gamle :) 

Mbeek♥

Rain drops!

Hey! har jo gjort dette før, men synes det blir så fint hver gang så måtte gjøre det igjen. Vanndråper på blader er jo så søtt!
Disse bildene er ikke redigert.

Q.Hva synes dere om bildene?

Mbeek♥

konf til kusina mi !

hey, i går var jeg i konfirmasjonen til kusina mi, synne! Tok en del bilder der, men legger de ikke ut pga hensyn til hva de andre vil. men har noen bilder. 


hunden dems Tia :)

kusinen min synne. 


 Mbeek

Må gjøre video ! DEL 1

dette er del 1 av må gjøre videoen. ikke mobb.. hahahh

 

http://www.youtube.com/watch?v=_noLTyl0HIU  

trykk på linken for å se videoen !
Kommenter gjerne.Mbeek♥Hjelp!

Hei!

Jeg og henriette trenger flere forslag til MÅ gjøre videoen vi skal ha! Har fått inn masse bra forslag, men trenger flere!

kom med masse forskjellig!

 

Gled dere, kommer ting dere ikke har spurt om også!

Preikas!

mbeek♥

Må gjøre video!

Halllå! 

Nå skal jeg og Henriette ha en MÅ gjøre video! så kom med masse forslag til ting vi kan gjøre, vi tar det vi gidder :))

Preeeeeikaaaaaas! 


Mbeek♥ 
 

Konfirmasjon til Henriette !

Dette var bare noen få bilder fordi nettet er veldig treigt akkurat nå. men slenger med en video fra når nrk1. spol til 15.15 ! 

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/846215/
Beklager

hei alle sammen! det er en uke siden jeg la ut bilder og det beklager jeg for. Har bare vært litt mye tentamer ogsånt så har ikke orket. Men kan slenge inn noen bilder fra uka nå.Mbeek♥

F L O W E R S

Mbeek♥

Candy lips..

yo!  jeg og henriette kjedet oss så vi bestemte oss for å prøve på sånne ''candy lips''. Jeg og lotte har jo gjort dette før, og ble kanskje ikke så vellykket, men ble vell ikke noe bedre nå egentlig. hehe! 

haha, synes?

Mbeek♥

Pia!

Hey! Mamma har meldt oss inn på sånn ''kattehus'' greier. Slik at vi får inn katter innemellom som vi har til de finner en eier til de. Kan være alt fra gravide katter, kattunger, til bare voksne katter. Vi har hatt inn 2 kattunger og en katt som skulle være gravid, men viste seg at den ikke var det alikevell. Nå idag, fikk vi en liten en på 5 mnd'er. Ved navn Pia. -Søt? Har du katt?

Mbeek♥

P I C T U R E- Synes om bildene?

Mbeek♥

Yesterday !


Hadde på short altså ! 

Mbeek♥

The nature can not lie.

Hey babes og gutter. Nå sitter jeg og Isabell hjemme alene, nettopp vært ute en tur faktisk. Folka er på fest. Wooho! Har ikke tatt noen bilder fra i kveld, men har noen bilder fra i dag tidlig. Håper dere liker de ! Har flere bilder, som jeg legger ut i morra. Ha en fortsatt fin kveld/natt. -Synes om bildene?

Mbeek♥

Life is nothing without friendship.


Mbeek♥

28.04.2012
Canon eos 550D // 18-200 mm 

Q.Synes om bildene?

Mbeek♥ 

Haters gonna hate..

 

Hei! Har ikke fått tatt noen bilder idag. Har vært hos Ada og bakt kake osv. Hadde jo ikke med kamera seffølgelig-.-''
Men slenger med et par bilder jeg tok i går!Haters gonna hate!

Mbeek♥

Svar på spørsmålsrunden Del 2!

En av leserne mine som minte meg på at jeg ikke hadde svart på del 2. Så tusen takk for det!
Skal svare på de nå. det blir fortsatt ikke svart på video, håper det går greit.

-kan du ta flere bilder av meg? (hannah)
Ja, det kan jeg seffølgelig Hannah! Koselig at du spør. Elsker å ta bilder av deg, siden du er så fotogen :)
(om noen lurer på hvem Hannah er, så ta en titt innom bloggen hennes! Trykk HER for å komme dit) 

-Hva er du, berte, tøff, sjenert, aktiv?
Jeg er ganske sjenert egentlig! Eller det spørs jo seffølgelig om hvem jeg er med/snakker med. Om det er mine bestevenner eller klassekamerater, så er jeg ikke sjenert. Eller.. Jeg tør ikke ha framføringer foran klassen. Men det pga at læreren er der. Er egentlig ganske pinglete. Snakker ikke om jeg skal kjøpe meg noe i butikken, ber som regel andre snakke for meg.

-Hva gjorde deg interessert i fotografering?
Er ikke helt sikker faktisk. Først var det vell egentlig det at jeg ønsket med speilrefleks fordi jeg syntes det var tøft. haha. Også når jeg kjøpte meg deg, så fant jeg ut at jeg brukte det ganske mye, og at det var så mye fint å ta bilder av. Var vell egentlig mest det. -Hvilket redigeringsprogram bruker du?
Bruker ganske mye rart egentlig, men for det meste er det Picasa eller  Pixlr-o-matic. Også ble jeg tipset om www.befunky.com her om dagen, så bruker nå også det!

-Har du søsken?
Jeps da.. jeg har dyr ! haha. Har en lillebror på 9 år & en storesøster på 17. 

-Har du noen andre hobbyer?
Andre hobbyer bortsett ifra fotografering? Gikk jo på fotball, men sluttet for noen måneder siden. Nå er jeg med venner osv. Har ingen andre ''hobbyer''

-Hva ønsker du å bli når du blir eldre?
akkurat nå for øyeblikket er jeg ganske sikker på hva jeg ØNSKER å bli! Fotograf, på en eller annen måte. Men man vet jo aldri om noen år. Er ikke sikkert jeg er like interessert i fotografering da. 

 -Hvorfor blogger du?
Grunnen til at jeg blogger er vell egentlig for at jeg ville ha et sted å legge ut bildene mine. Også er jo en blogg en fin mulighet å få tilbakemeldinger på bildene dine. Jeg vil jo alltid kunne forbedres. Og DERE Kan hjelpe meg, med å si hva dere liker og ikke liker med bildene mine!

-Liker du din egen blogg?
Min blogg er vell helt grei. Er jo bare bilder på den egentlig. Men om du mener utsendeet og sånt? Så er jeg for øyeblikket fornøyd. nettopp byttet design ogsånt.  
-Hva er budskapet med bloggen din?
Har egentlig ikke noe budskap. Legger bare ut bildene mine her. 

-Kan du video blogge?
Jeg beklager, men akkurat dette med videoblogging er utrolig kleint. Jeg la ut en video av meg og Isabell, når vi hadde sånn ''kødde'' videoblogg. Men bare den lille snutten der er utrolig klein. Og blir sikker slettet etter hvert. Kan hende det kommer noen innemellom, men ikke håp for mye !

-Hva liker du best med deg selv?
Pff.. Er ganske lite jeg liker med meg selv faktisk. Eneste håret mitt. ikke fordi det er fint, men fordi det er så sterk. Jeg er jo en liten fantasifull person og finner på mye rart. Spesielt med håret. Farger håret ganske mye og da er det jo fint å ha sterk hår. 

-Hva er du opptatt av?
Jeg er opptatt av fotografering! Greier ikke gå noe sted uten å ha med speilrefleksen min. Også ser jeg veldig mye på nyheter, og følger med der. (forsto ikke helt spørsmålet)  
-Din favoritt blogg/side?
øhm. Favroritt side må jo være Facebook! haha, er helt avhengig av Face. 
Favroritt blogg er whoot.blogg.no

-Hva heter alle sidene du er registret på?
Facebook, blogg, biip, twitter. husker ikke fler jeg.

-Hva heter du?
Haha, jo jeg heter Marlene Bergmo Ekre. Står vell egentlig i headeren min. 

-Hvor gammel er du?
Jeg er 14.  -
Hvor mange venner har du?
Har aldri telt, men en del.

-Er du populær?
Ney.

-Hvilken klasse går du i?
Jeg går i 8.klasse.

-Hva synes du om Åsen folk?
Kjenner ikke så veldig mange fra Åsen, men de jeg kjenner er kjempe hyggelig! Herlige folk :)

-Hva synes du om siri,natalie,hannah,michelle,vegard,ruben d,maja,daniel,oliver,dennis,eivind a,ida,malin og maiken?
Noen av de som jeg ikke har så veldig god kontakt med, men alle er kjempe hyggelige ! Ingenting i mot noen av de.-Hva mener du om de tre forholdene på 8.trinn? (Siri og daniel, vegard og maria, ruben og maja)
 
Jeg synes det er søtt at alle tre parrene har funnet seg en som ikke gikk på samme skolen som dem. Har egentlig ikke noen meninger om det?

-Hva synes du om jenter som bruker dobbel push ++++++++?
Helt ærlig så driter jeg i det. De som gjør det, gjør det jo for at de ikke er fornøyde med sin nåværende størrelse. Og om dette får de til å føle seg bedre, så versegod!

 -Hva er dine posetive og negative sider?
Posetive- jeg er ikke langsur, Tar ting som det kommer. Er ofte blid. Er flink til å hjelpe til hjemme. Har utrolig god hukommelse. Er ikke veldig redd for hva andre synes om meg. 
Negative- biter negler. Er redd for dinosauruser. kan fort bli sjalu på andre. kan bli fort sur om noen kiler meg eller noe. Jeg er veldig kilen. jeg er LAT.

-Har du noen uvaner?
Gidder ofte ikke øve til prøver. Dårlig uvane? ja! -Hva gjør du på fritiden?
Er med venner, tar bilder, lekser, sove, ser på tv, sitter på facebook, tar sol.

-Hvilken artist liker du?
liker såååå mange artister for tiden!  

Jepp, da var alle spørsmålene svart på! Håper dere ble fornøyde med svarene.

Mbeek♥

 


VLOGG!

Skjønner ikke helt hvordan man får lagt ut video på bloggen.. men dere kan få linken! 

Trykk HER får å komme til videoen.Mbeek♥

Kos med venner!

Jeg og Isabell gikk litt rundt istad, også møtte vi Michelle,Siri,Hannah,Fredrik,Viktor,Natalie,Maja,Marte & senere Per og Sander. Vi venta egentlig bare for å snakke litt med den gamle læreren vår. 2 og en halv time faktisk. Snakka med hu i 5 minutter. så. Meningsløst egentlig. Men, her har dere noen bilder!

Mbeek♥

Svar på spørsmålsrunden Del 1

Tenkte jeg kunne svare på spørsmålene nå.

-Hvem er den beste gutten du kjenner?
 
Beste? hm, må vell være Dennis Abrahamsen. Han er bestevennen min og jeg stoler 100% på han. 

-Hvordan vil du at den perfekte gutten skal være?
eh, jeg vet egentlig ikke helt jeg. Han er jo hyggelig & kommer overens med vennene mine. Og familien min.
-Liker du noen?
Nei, det gjør jeg ikke. Ikke for øyeblikket ihvertfall. 

-Favoritt farge? 
Rosa & blå

-Favoritt mat?
Må være Taco eller Lasagne.

-Favoritt dyr?
Er utrolig glad i katter.

-Favoritt bestevenn?
merkelig spørsmål egentlig,men Henriette, Yoki, Dennis A eller Isabell.

-Favoritt fag?
Engelsk! Uten tvil. 
-Favoritt sang? 

Ingen spesiel egentlig. Hører på ganske mye rart. All slags Techno egentlig!

-Beste artist?
Veit ikke helt jeg.

-Videoblogg litt?
Jeg beklager, men jeg hater å bli filmet. Så tror ikke det. 

-Hvem er ditt forbilde?
Har ingen spesielle forbilder. 

-Er jeg en god venn? (Altså Dennis)
Ja, det er du! Elsker deg Dennis♥ 

-Hvilke blogger leser du?
De jeg er innom ganske ofte er:

www.whoot.blogg.no
www.tcmn.blogg.no
www.sophieelise.blogg.no
www.sagalahmedmoses.blogg.no-Hvor lenge har du hatt bloggen din?
jeg har hatt bloggen siden 15.03.2012. 

-Beskriv deg med 3 ord.
Taper, teit & rar.

-Hva inspirerer deg?
hm, egentlig alt rundt meg. Også er jeg jo mye innom andre sine blogger, og får inspirasjon der.

-Synes du om min blogg? (talbinson.blogg.no
Bloggen din er kjempe fin. Ryddig og oversiktlig.

-Hvorfor startet du å blogge?
Jeg startet å blogge fordi. Pc'en min klikka og jeg måtte formatere den. Da ble alle bilder på den slettet. Det syntes jeg var utrolig trist med tanke på at jeg tar så utrolig mye bilder. Dette var vell egentlig den største grunnen til at jeg begynte å blogge. Da har jeg ett sted å legge ut bildene mine, og jeg får høre om hva andre synes om bildene mine. Kritikk gjør det jo lettere for meg å vite hva jeg kan gjøre bedre.

-Hvem er de topp 5 beste vennene du har?
pff. Henriette, Dennis A, Yoki, Isabell & kanskje Per!-Gjør du ting i søvne?

Ikke så mye nå lenger. Mer før. Da var det ganske mange ganger at jeg pratet, gikk, sang, gikk på do osv i søvne.

-Synes du at du selv har dårlig humor?
ja, det gjør jeg. hahha, og det gjør sikkert ganske mange andre også. 

-Hva fikk du i snitt på skolen? 
Helt ærlig så vet jeg ikke. Vi fikk jo den lappen på skolen, men så pingle som jeg er.. Så la jeg den bare rett i lommen og senere gjemte den ett sted på rommet. Jeg finner den ikke igjen & har ikke giddi å sett på fronter. 

-Føler du deg ''brukt'' når folk spør om du kan ta bilder av dem?
Nei, det gjør jeg ikke. synes bare at det kjempe morsomt når folk vil det. 


-Hva liker du best å ta bilder av?
Har alltid likt å ta bilder av natur. Vanndråper, blomster osv. Men nå i det siste så har jeg syntes det vært veldig gøy å ta bilder av personer. 

-Hva vil du med å blogge?
Har ikke noe spesielt ''MÅL'' med bloggen min. Er bare for å få høre litt kritikk og andre sine meninger om hva jeg har gjort bra, og hva som kan gjøres bedre ang bildene mine. 

-Synes om å lese blogger?
Synes det er kjempe gøy! Man får så mye inspirasjon også har du noe interesangt du skriver om, så er jo det alltids spennende.

-Hva med blogger er det som får deg til å lese de?
At bloggen er ryddig og oversiktlig. At det ikke er masse knæsje farger overalt. Får bare vondt i øynene av det. Også er det jo fint med litt store fine bilder med litt tekst til!

-Snuser du?
Nei.

-Røyker du?
Nei.

-Hvilket kamera har du? Hvor mye kostet det?
Jeg har Canon Eos 550D. Dette kostet 4500 kr. Men har nettopp kjøpt meg en ny linse til 4000 kr.

 

Dette var da Del 1, av svarene ! Del 2 kommer senere!

Mbeek♥ 


When everything is turned upside down.


Morn! eller god ettermiddag blir det vell kanskje. Tror ikke jeg får tatt noe særlig bilder idag. Beklager!
Men her har dere ett bilde fra helgen! 

Mbeek♣

The playground. A child's favorite place to beVil minne om spørsmplsrunden som jeg har ! 

http://mbeek.blogg.no/1335041964_sprsmlsrunde.html 

Mbeek♥

Spørsmålsrunde!

Spørsmålsrunde!

Jeg kjører da i gang en spørsmålsrunde, der dere kan spørre om absolutt alt.
Selv om dere kan spørre om alt, vil ikke si at jeg svarer på alt.
Såe, spør i vei!

 

Mbeek♥

Photos in black/white
Mbeek♥

20.04.2012

-Tycks? 

Mbeek♥

hannah & Michelle -ftw

Hey hey! Idag dro jeg rett på joggetur når jeg kom hjem.. Derfor det ble litt sent når jeg skulle ta bilder av Michelle & Hannah. Men men, her har dere de !
Flest bilder av Hannah, fordi Michelle bare tulla og tøysa ^^
Jaja, da var de lagt ut. Håper dere likte de! Kommer flere av Hannah senere!
Skal få tatt noen flere bilder, ute. med litt finere bakrunn ogsånt.

Q. Hva synes du?
Q. Liker du mest at jeg legger ut bilder av photoshoot'er, eller blomster,dyr, vanndråper osv? Gi meg tips!

Mbeek♥ 

Magda & Line- Bilder-Vennskap

Hei dere! Vært ute å tatt noen venne bilder av Magda og Line. De skulle ha det til ett sånt k&h prosjekt! Såe, her er de! 

Dette var da bildene! Magda er forresten hun på det nederste bilde og Line er hun andre! 

-Tycks om bildene?
Mbeek♥ 

Photoshoot Isabell-Skogen Del 2Hva synes dere? 

Mbeek♥

Photoshoot Isabell-Skogen Del 1Resten kommer senere! 

-Hva synes dere?
-Hva syns dere om den nye headeren forresten?
 

Mbeek♥

raindrops

idag har det snødd. såe, er jo vanndråper i trærne og på gresset ogsånt. Har tatt noen bilder, Enjoy!

-Hva synes du?
-Regner det hos deg og? 

Mbeek♥ 

bored at school for faen!

Legger ut noen bilder fra Skoledagen på fredag. Vi kjeda oss utrolig mye i friminuttet på fredag, også hadde jeg med kamera, så vi tok noen bilder.

Tycks om bildene?

Mbeek♥ 

Noen bilder fra idag :)

Tok noen bilder istad. Med ny linse! Hadde 18-20mm & nå har jeg 18-200mm! 4000 kr, på Japan photo.
Veit, de er ganske like de andre, vi har tatt, men men! Til sommeren kommer det til å komme noen fete andre bilder! //Ka synes dere?

Mbeek♣

Photoshoot Henriette & Isabell

Beklager. srry, for ingen innlegg de siste dagene. Har bare vært hjemme og har ikke fått tatt noen bilder. Men, her kommer noen bilder av photoshooten fra isabell & Henriette! 
Håper dere liker de. Veit, det var kjempe mange, men skyldte dere det!

Hva synes dere?

Mbeek♥

10.04.2012

Legger ut noen randome bilder som jeg tok på hytta!

-Tycks? 

Mbeek♥


:)Hva synes dere om bildene?

Mbeek♥ 

Bilder-Sjøen

Noen bilder !  Legger ut noen av bildene vi tok ved sjøen.
Personen på bildene heter forresten Henriette, for dere som ikke har fått med dere det! 

Noen bilder. 
-Hva synes du?

Mbeek♥

Photoshoot! Del 2. (Skogen)

Fler av bildene!Dette var da alle bildene ! Håper dere likte de. 
Kom gjerne med hva som kan gjøres bedre og andre forslag til photoshoot.

-Hva synes dere?

Mbeek♥ 

Photoshoot! Del 1. (Skogen)

Hei alle sammen! Da har jeg kommet hjem fra hytta. Ble tatt en del kule bilder der oppe.
Hadde photoshoot ved vannet og photoshoot i skogen. Legger ut del 1 av skogbildene nå. Håper dere liker de !

Dette var da del 1 ! -Hva synes dere?

mbeek♥

Photoshoot- Henriette Del 2

Resten av bildene! 

-Hva synes du?
Jaja, Men nå turer vi på hytta snart! Blir å pakke ferdig sisste greiene nå. Blir ikke lagt ut noe mer før søndagen, men skal komme tilbake med masse bilder til dere ! 

Mbeek♥

Photoshoot- Henriette

Vært å tatt bilder i Oslo idag da! Ble ikke så mange bilder som vi tenkte å ta, fordi det var så kaldt. Skal dra ned dit igjen senere når det begynner å bli varmere. Men her har dere noen av de vi tok!-Hva synes dere?

Mbeek♥

Gleder oss!

Hey! Det har vært dårlig med bilder de sisste dagene, jeg vet. Men nå blir det slutt på det håper jeg! I morgen skal jeg og henriette ta bussen ned til oslo, der vi skal ha en liten photoshoot på dette stedet :


Gleder meg utrolig mye!
Dette bildet er tatt av en venn. 
Vi håper vi får tatt noen kjempe stilige bilder, som blir delvis lagt ut på bloggen dagene fremover! Skal også til hytta til Henriette på Onsdag og være der til søndag. Der er det ikke internett så blir ikke noen blogging da.
Men jeg lover å ta bilder på hytta! Så jeg har noen bilder når jeg kommer tilbake.

Mbeek♥

02.apr.2012


Heisann! Beklager for at det ikke ble noe innlegg i går, men bildeopplastinga klikka helt. Disse bildene er da fra igår!Mbeek♥

Nature

Mbeek♥

Yeah


Vil dele utsikten fra verandaen min! here you go!Mbeek♥

The pain inside me

If you look deep enough, you can see my pain.

Mbeek♥

A book of love

Mbeek♥

Duckface :D

Forrige helg! Var jeg, Pappa og lillebror og mata ender. Koselig! Tok en del bilder, men gadd ikke legge de ut,siden det var noen andre bilder jeg skulle legge ut da. Jeg har ikke tatt noe særlig bilder idag, derfor jeg velger å legge ut disse nå! Enjoy♠

Mbeek♥

Photoshoot-Michelle

Hey hey! på Tirsdag var jeg,isabell og michelle ute. Skulle ha en photshoot med michelle. Men, ble ikke så mange bilder siden hun var så kresen på hvilke bilder jeg kunne legge ut og ikke. Hun kommer nok til å drepe meg for dette, men her har dere noen av bildene!

Om jeg legger ut flere nå.. Blir jeg slakta..
 Jeg syntes ALLE bildene som ble tatt av hun ble kjempe fine, men michelle nekta for det. Jaja. Håper dere likte bildene!

Mbeek♥ 

Spotlights

Hey! Har fått meg spotter over tv'en min :) For at det skal lyse på bildene mine!Hva synes du ?

Mbeek♥

Photoshoot-Max

Her kommer bildene av Max!Hva synes dere? :)

Mbeek♥

Oslo med klassen!

Oslo! har vært en tur i Oslo i dag, med klassen. Kjempe koselig! Var en liten tur på et museum også resten fikk vi gå rundt og shoppe om vi ville det ! 

Mbeek

Photoshoot-Dennis

Sitter på skolen nå og jobber, men hadde gjort klart dette innlegget til dere :) Her er da noen av bildene av dennis ;)


Hva synes dere ?

Mbeek♥

Photoshoot-Isabell

Har vært ute å tatt noen bilder av Isabell, Dennis & Max idag!
Legger ut noen bilder av Isabell nå, så får dere Max og Dennis sine bilder senere! 


Dette var da noen av bildene! Legger ut Bilder av Dennis i morra, også av Max på onsdag! -
Hva synes dere?

Mbeek♥ 

The summer is almost here!


Mbeek♥

Be yourself.. It's worth more than a copyMbeek

Spring time

Mbeek♥

Eyes

Har noen bilder av øynene til Lotte! Hun har utrolig fine øyne :o 

Hva synes dere?

Mbeek♥

23.mar.2012

Mbeek♥

:)

Har vært ute med Lotte, og tatt noen bilder! Versegod!Ka synes dere?

Mbeek♥

Candy Lips

VET! det ble litt fail, men jeg og Lotte slet litt, Okey? ^^

Mbeek♥
Hei alle søtiser! Mitt navn er Marlene og jeg er en 15 år gammel jente fra Lørenskog.Dette er en foto blogg, rett og slett fordi jeg elsker å ta bilder. Alle bildene som blir lagt ut er tatt av meg, med mindre det står noe annet. Jeg er en stolt eier av Canon Eos 550D.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits