Photo Flowers

Hei alle sammen! Sto opp halv 10 idag, skulle egentlig være med å se på første kampen til Henriette, på norway cup, men ble hjemme. Siden det var så tidlig. Skal dra å se en av de andre istedenfor. Men siden jeg ble hjemme har jeg fått dusjet, gått med søppla, tatt oppvaskmaskina osv. skal brette tøy senere. så får tjent litt penger da. Slenger inn noen bilder jeg tok på hytta.

Hva synes du om bildene?
Skal du noe spesielt i dag?
Er du på Norway cup?

Mbeek♥ 

Photo

Hei dere! på hytta så prøvde jeg ut den nye linsa mi litt mer. Fikk ett bilde som ble litt stilig! Selv om fokuset ikke ble der jeg ville ha det, så gikk det greit. Dumt når vepsen flyr før du får ett perfekt bilde, men men. 

Hva synes du om bildet? 

Mbeek♥


Photoshoot- m/Ballonger

Da har jeg kommet hjem fra hytta. Har vært kjempe koselig! Tok noen bilder med masse ballonger, var litt vanskeligere enn vi trodde. Hadde ikke så mye ideer, men vi prøvde! Her er resultatet.
Modell: Henriette Wilhelmine Abrahamsrud. 

-Hva synes du om bildene?
-Noen ideer til Photoshoot?
Macro Bilde! Forsøk 1

har kjøpt meg macro linse nå, og har fått prøvd den ut. Ble ikke veldig fornøyd, siden jeg aldri har prøvd det før. Men legger ut ett bilde som ble litt kult. I morgen drar jeg forresten på hytta til Henriette. Mulig det blir nett, så da legger jeg ut bilder da. skal ta noen tøffe bilder med Henriette, har noen ideer ihvertefall. Wait and see.Hva synes du om bildet? 
Har du Macro linse?

Mbeek♥ 

Macro linse, soon!

Etter på i dag, skal jeg dra å kjøpe meg macro linse! Så satser på noen fine bilder i kveld. Legger 1 bilde med 3 redigeringer så lenge!
Hva synes du?
Har du Macro linse? Hvilken? 

Mbeek♥

Mitt kamera: Canon Eos 550D & Til salgs: Sony a290

Tenkte jeg skulle skrive litt om kameraet mitt, siden jeg har fått en del spørsmål om det. Jeg bruker jo da Canon Eos 550D og er super fornøyd. Kjøpte det på Japan Photo i strømmen til 4500,- linsa som hørte til da var EFS 18-55mm. Ettersom jeg brukte kameraet omtrent hele tiden, fikk jeg lov til å bruke pengene mine på å kjøpe ny linse. denne kostet 4500,- og den var 18-200mm. Altså ekstra zoom. 


Her er Kameraet med linsa 18-55mm.her er da 18-200mm.


Før jeg hadde canon kameraet så hadde jeg Sony a290. Med 18-55mm. Dette var da min første speilrefleks og derfor kjøpte jeg ett nybegynner kamera. Det var greit i 1 år, men så følte jeg at jeg trengte en forbedring. Skal nå selge dette kameraet. Så om du er interesert er det bare å sende en mail til marlenebergmoekre@hotmail.com eller så kan du kontakte meg på facebook ''Marlene Bergmo''.

Kameraet kostet 4500,- så jeg selger det for 3500,- 
Kameraet er jo godt behold og ett veldig bra kamera for nybegynnere. 
Selges med: Lader og minnekort

 

Blogg vurderinger! meld deg på

følger trenden og slenger meg på. Skal nå ha bloggvurderinger. Alt du trenger å gjøre er å like dette innlegget, og kommentere at du er med. Jo fler som blir med, jo fler vurderer jeg. Mbeek♥

Rest in Peace everyone who died 22.07.2011

I dag er det 1 år siden tragedien skjedde.  Jeg har ikke tenkt til å skrive mye om dette, siden jeg har egentlig ikke ord for det som skjedde. Det er helt uvirkelig at dette faktisk har skjedd. Her. I Norge.  Dette er en dag som ingen kommer til å glemme. 22. Juli 2011 var dagen da 77 mennesker mistet sitt liv, dagen da mange venner og familier mistet noen de var glad i. Om en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi da kan vise sammen. Mine tanker går til venner og familer til offrene. Hvil i fred alle som døde 22 juli. Bilde fra Google.

Walking around at night :)

Istad når klokken var 22:00, bestemte jeg meg for å gå en liten tur ut med kameraet. Fikk tatt noen bilder. Ikke noen spesielle bilder akkurat men, legger de ut ihvertefall. På mandag eller tirsdag så skal jeg og mamma dra å kjøpe Macro linse! Så satser på noen fine bilder da. 

Prates! 

nytt design

da har jeg byttet design ! si gjerne ifra om du hva du synes? 
21.07.2012Fotograf: Melanie Bergmo Ekre

Black and white photos!

Hadde ikke så mye å gjøre istad så gikk ut en tur og tok noen bilder. Ble ikke veldig bra bilder, siden jeg har ikke så mye innspirasjon for tiden. Jeg og Henriette har noen super gode ideer, men hun kommer ikke hjem før onsdag. Så ikke neste uke, men uka etter det, kommer det til å komme noen flotte bilder! Satser ihvertefall på det. GLED DERE!

Ha en fortsatt fin ferie folkens! 

Mbeek♥

Bilder av pusekattene mine :)

Lenge siden nå! Har ikke tatt bilder på en stund, men fikk tatt noen i dag. kattene har blitt ganske store nå! neste uke blir alle utenom en gitt bort. Nemlig, fordi vi skal beholde den ene! Kjakan, han på første bilde!-Synes om bildene?

Mbeek♥
Hei alle søtiser! Mitt navn er Marlene og jeg er en 15 år gammel jente fra Lørenskog.Dette er en foto blogg, rett og slett fordi jeg elsker å ta bilder. Alle bildene som blir lagt ut er tatt av meg, med mindre det står noe annet. Jeg er en stolt eier av Canon Eos 550D.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits