8 katter!

Hei alle sammen! lenge siden jeg har lagt ut noen bilder nå. Har rett og slett glemt det helt. Men vi har fått 3 katter til siden sist. Så nå har vi 8 stk. fult hus! har tatt noen bilder av de 3 minste.-Hva synes du om bildene?

Mbeek♥

PHOTO-MACRO-Hva synes du om bildene?
Ny katt på 3-4 uker !

har fått enda en katt i dag. Den er 3-4 uker. For noen dager siden fikk vi en kattefamilie igjen på mor og 3 barn. Men moren går ikke overens med Min katt, Kjakan. Og Morra liker heller ikke den nye ungen, så vi må gi denne mat fra flaske. -Har du katt?
-Hva syntes du om katten?


PHOTO-Isabell

Sorry for null oppdatering i går. Glemte det helt. Var hos Bestefar i går og grilla med mamma, bestemor og isabell. Kjempe koselig. Jeg og Isabell hadde ikke så mye å gjøre etterhvert så vi tok noen bilder. Blir lagt ut nytt innlegg i kveld en eller annen gang, med flere bilder fra i går. Stay tuned.

Hva synes du om bildene?
Skal du noe spennende i dag?


PHOTO


Hei! I dag har jeg farta litt rundt med pappa og lillebror, og ryddet rommet. Skal ta meg en tur ut senere i kveld og ta noen bilder. Her har dere noen bilder jeg tok i Guddbrandsdalen.-Synes om bildene?

 

PHOTO - Pictures of Henriette

Hei folkens! Da har jeg kommet hjem igjen. eller jeg kom hjem rundt 4-5, men har spist middag, og pakket ut litt ogsånt. Har tatt en del bilder, men legger ut ett par jeg tok av Henriette i forrigårs.-Hva synes du om bildene?


PHOTO

hei alle sammen! I morgen drar jeg og henriette til Gudbransdalen(ellernoe). Skal være der i en uke sammen med mamma. Skal sove hos onkelen til mutter. Er ikke internett der, så blir ikke lagt ut noe før neste fredag. Ha en fortsatt fin ferie alle sammen! 

Hva skal du de siste ukene av sommerferien?
Synes om bildene?

Mbeek♥ 

PHOTO - RAINDROPS

Det har regnet i hele dag. Det er jo litt kjipt, men da har man en unnskyldning til å bare chille hjemme. Sto opp litt sent i dag, men har vært ute å tatt ett par bilder. Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om bildene?


M A C R O B I L D E R

La ikke ut noe i går pga var på norway cup hele dagen. Hadde ikke med kameraet. Men Prøvd meg på noen macro bilder igjen nå,  versegod!

 Er du med på Norway Cup? 
Hva synes du om bildene?
Hei alle søtiser! Mitt navn er Marlene og jeg er en 15 år gammel jente fra Lørenskog.Dette er en foto blogg, rett og slett fordi jeg elsker å ta bilder. Alle bildene som blir lagt ut er tatt av meg, med mindre det står noe annet. Jeg er en stolt eier av Canon Eos 550D.


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits